Gadebørnsprojekt i Nigeria

Gadebørn i Nigeria – det er dem, de andre ikke må lege med. Nogle børn ender på gaden pga. fattigdom, familieproblemer, sygdom eller dødfald. Andre anklages for hekseri… Mission Afrika giver disse børn mad, tag over hovedet, omsorg, håb, uddannelse og livsmuligheder i storbyen Jos, i Nigeria. Gadebørnsarbejdet i Jos startede i 1996 under navnet Gidan Bege (Håbets Hus). Der er nu syv centre for gadebørn i området.
Grønnevang Kirke og Mission Afrika har udsendt Anna Karin og Peter Michael Lauritsen, som arbejder på skolen i Gyero, lidt syd for Jos, og i Transition House, som er et udslusningssted for de unge. Børnene og de unge søges genforenet med deres familie, når det kan ske på betryggende vis.
Vi glæder os rigtig meget over samarbejdet med KBK om at sende fodboldtøj ned til børnene og de unge. Fodbold er en meget vigtig og populær aktivitet i centrene.

KBK i gamle dage

En række guldkorn fra 1979... På holdbilledet foran målet har vi stående Jens Peter - Jens Juel - Erik Olsen - ... - Asger  - Finn Taldorf og knælende Johnny Christiansen - Henning Hansen - Jucki - Hans Højlyng - Henrik Wind Jensen

På græsplænen har vi stående Claus Jørnels - Preben Mortensen - Henning Hansen - ... - Erik Olsen - ... - ... og knælende ... - Jucki - ... - Johnny Christiansen - Finn Taldorf - ...